Boldsen & lindhardt​​

Baggrunden for Boldsen & Lindhardt Board Advice​​

Boldsen & Lindhardt Board Advice er grundlagt i januar 2015 af Karina Boldsen og Mette Lindhardt. Karina Boldsen er kommerciel direktør i en business intelligence virksomhed, og Mette Lindhardt er advokat og medejer af et advokatfirma.

Fælles for os er vores brede erfaring med bestyrelsesarbejde og en passion for at identificere uudnyttet potentiale og gøre det værdiskabende.  Dét er grundlaget i Boldsen & Lindhardt, hvor vi bruger vores forskellige kompetencer og erfaringer til at rådgive virksomheder om alt fra etablering og sammensætning af bestyrelser og advisory boards til økonomi, jura, HR, kommunikation og andre forretningsprocesser, som kan være afgørende for optimeringen af den pågældende virksomhed.

Med tilsammen mere end 35 års erfaring fra erhvervslivet og over 10 års rådgivende bestyrelsesarbejde i bagagen er Boldsen & Lindhardt de rette samarbejdspartnere til at hjælpe din virksomhed i mål. 

Vi er ikke bange for at stille de svære spørgsmål, men til gengæld lover vi at være din virksomheds trusted advisor og tilføre værdi gennem en klar strategi.​

FIRMAINFO

Boldsen & Lindhardt Board Advice

Dusager 10

8200 Aarhus N

CVR: 36332662

KONTAKT

Karina Boldsen:

kb@karinaboldsen.com

Mette Lindhardt:

mhl@lsalaw.dk

KONTAKT OS VED AT UDFYLDE DENNE FORMULAR​

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt