​Events

11/09-2017
​Bestyrelsesarbejde - Er det noget for dig? ​

​Hør Karina Boldsen give hendes version af, hvad værdiskabende bestyrelsesarbejde er, samt hvordan hun startede sin bestyrelseskarriere. Mødet foregår på Erhvervsakademi Aarhus, mandag den 11. september 2017 kl. 16.00-19.30. 

Læs mere om mødet og tilmeld dig her: http://www.ealumne.dk/events/EventDetails.aspx?id=1002186

24/04-2017

HR konference på Aarhus Universitet​

'DATADREVET HR - EN GAME CHANGER'

Karina Boldsen gæster Aarhus Universitets HR konference i april, hvor hun vil bygge bro mellem Business Intelligence og HR ud fra en digitaliseringsvinkel. 

Læs også Karina Boldsen udtale sig om datadrevet HR til Jyllands-Postens HR-tillæg

​​

​​

08/02-2017

Bold & Bestyrelse

Boldsen & Lindhardt Board Advice afholder et pre-match event i samarbejde med SK Aarhus d. 8. februar 2017. Fokus vil være på værdiskabende bestyrelsesarbejde i små og mellemstore virksomheder.
 

27/01-2017

Women's Board Award​

​Der er værdiskabende bestyrelsesarbejde på dagsordenen, når Boldsen & Lindhardt Board Advice deltager i Women's Board Award, som afholdes for 4. gang i Danmark. Prisen overrækkes af HKH Kronprinsesse Mary. 

19/01-2017

Foredrag i Rotary Favrskov

Boldsen & Lindhardt Board Advice besøger Favrskov, når Karina Boldsen holder foredrag for deres Rotary-afdeling.

23/11 2016

Mod til at lede

Centralværkstedet i Aarhus dannede rammerne for en paneldebat med temaet 'Mod til at lede', som blev afholdt i samarbejde med Heartbeats. Karina Boldsen udgjorde sammen med Silke Bock og Rikke Hamilton panelet, som tog imod relevante og vedkommende spørgsmål fra salen. 

heartbeats event

21/11 2016

Gurudagen Aarhus ​

​Karina Boldsen har bidraget til den store Gurubog, som udkommer i november 2016, hvor hun sætter fokus på autentisk ledelse under overskriften: "Fra 'wannabe-mand' til ægte powerkvinde". Sammen med to andre bidragsydere vil Karina Boldsen holde et oplæg på konferencen, Gurudagen, i forbindelse med bogens udgivelse.

Læs mere og tilmeld dig gratis her​​​

1

21/11 2016

Talentspejderne

Mette Lindhardt satte fokus på Corporate Volunteering, da hun var ordstyrer på Talentspejdernes hvervekonference i Favrskov Kommune. Talentspejderne samarbejder med lokale virksomheder, som giver deres medarbejdere fri til at udføre frivilligt arbejde. På den måde får medarbejderne lov til at gøre en forskel uden at ofre deres fritid, og virksomhederne giver tilbage til deres lokalsamfund. Tak for en vellykket konference!

mhl talentspejderne

8/9 2016

Vækst kræver sparring

Kom og få inspiration til, hvad der skal til for at udnytte din virksomheds vækstpotentiale, og hvordan du får værdi af virksomhedens Advisory Board eller bestyrelse til strategisk sparring og vækst, når Karina Boldsen og Mette Lindhardt taler om, hvordan virksomheder får mest værdi og hvordan.

Temamødet finder sted torsdag 8. september 2016 kl. 14.30 - 19.00 hos vestjyskBANK på Åboulevarden 67, 8000 Aarhus C.

Deltagelse er gratis, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet - dog senest tirsdag 6. september.

Læs mere om temamødet og tilmeld dig her

boldsen&lindhardt-vestjyskbank 8 september

1/9-2016

Lübker Business Club foredrag

Boldsen & Lindhardt Board Advice deler ud af deres brede erfaring med sammensætning af værdiskabende bestyrelser og advisory boards. Vi vil blandt andet give et unik indblik i den moderne bestyrelses rolle og vise, hvordan topledere og virksomhedsejere kan bruge bestyrelser til at optimere deres forretning. Læs mere og se programmet for Lübker Business Club foredraget!

29/8-2016

Boldsen & Lindhardt sætter fokus på stress

​Boldsen & Lindhardt Board Advice sætter sammen med de dygtige stress coaches fra Stress Academy fokus på stress d. 29.08.16,

hos Stress Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov.

Vi oplever dagligt forandringer hos virksomhederne, som vi rådgiver. Derfor har vi valgt i samarbejde med Stress Academy og Stay Active, at afholde et spændende netværksmøde med fokus på trivsel og stress i virksomhederne og vil med denne aften adressere, at stress og trivsel er et fælles ansvar.

Der vil efter foredraget være en let snack fra Stubbs gastronomi,

champagne fra Briancon og lejlighed til netværk.​

Tilmeld dig her.

Vi glæder os til at se jer.​

24/8-2016

Matchrace: Netværk på tværs

​​Center for HR, DKsejlsport og SalonSalon inviterer igen i år til et anderledes netværksarrangement, som er målrettet århusianske kvindenetværk. I den forbindelse vil Karina Boldsen holde et oplæg om netop netværk, og hvordan man kan netværke sig til succes.

12/5-2016

Den digitale verden

Sammen med andre kompetente fagfolk vil Karina Boldsen holde et kort oplæg om, hvordan små og mellemstore virksomheder kan udnytte data til deres fordel. Arrangementet afholdes af vestjyskBANK og Beierholm. Tilmeld dig her!

7/5-8/5 2016

Innovation Youth Finale

​Karina Boldsen er en del af juryen til Innovation Youth, som er en konkurrence, der handler om at nytænke, udrette og skabe under temaet “Smart Cities”. Finalen vil finde sted i Centralværkstedet i Aarhus, hvor Karina sammen med resten af juryen vil finde udpege de mest kreative og nytænkende unge fra Region Midt.​

20/4 2016

Finance After Hours

Karina Boldsen er ordstyrer, når Solitwork sammen med Microsoft inviterer til Finance After Hours. Der vil være fokus på værdiskabende Business Intelligence, og eftermiddagens keynote speakere er Kim Mose fra BESTSELLER og Brian Bo Nielsen fra B&O. Lyder det som noget for dig? Så skriv til Karina Boldsen på kbo@solitwork.com for tilmelding!​

11/3-2016

Find din indre power frem

​Ruths Erhverv præsenterer det første fyraftens- og netværksmøde på Ruths Hotel, hvor Karina Boldsen vil fortælle om passionsledelse og om at finde sin indre power frem. Læs mere om find din indre power frem og køb din billet.

2/2-2016

Master Class: Fra eneejere til flere ejere - sammensæt dit team!​

​Hvad er udfordringerne, når ejerkredsen vokser, og der bliver flere ejere? Og hvad er vigtigt i forhold til en ejeraftale? Hvordan sammensætter du det rigtige team? Hvordan sikres ejerskabet til virksomheden? Hvordan sikres ejerkredsens interesser overfor hinanden, investorer andre stakeholders? Læs mere og tilmeld dig her!

28/1-2016

Kickstart det nye år med et fyraftensmøde for erhvervsledere

Hør Allan Bæk fortælle, hvordan passionsledelse kan frigøre det kæmpe uudnyttede potentiale til vækst, der gemmer sig i medarbejdere og mød Karina Boldsen, der har bidraget til bogen med sit take på passioneret ledelse.​​

8/12-2015

Foredrag: Find din indre power frem!

”Vejen mod sejr kan være et bumpy ride – både i vores personlige såvel som vores professionelle liv. Men hvis du finder og aktiverer din indre vilje, er vejen en fest. Det er min erfaring – og den erfaring vil jeg gerne dele med jer.” - Karina Boldsen​

30/9-2015

Reception - Boldsen & Lindhardt Board Advice

Vi er totalt overvældede og taknemmelige over den fantastiske opbakning og det engagement, som vi oplevede til vores reception d. 30.09.2015. Tak til de tre gæstespeakere og tak til alle vores skønne gæster. Dagen overgik selv vore vildeste fantasier!​

16/9-2015

Endnu et powerbrandsarrangement

MØD 5 STÆRKE POWERBRANDS

Mød 5 stærke powerbrands-arrangementerne er efterhånden ved at blive et Boldsen & Lindhardt brand i sig selv. Denne gang foregik det hos Kjær Sommerfeldt i Aarhus.​

​10/6-2015

"Nå resultater med advisory boards" - Boldsen & Lindhardt Board Advice i Magasinet G2M.​​​

Boldsen & Lindhardt Board Advices lille dynamiske duo fylder godt i billedet efterhånden. Vores markante, proaktive og resultatskabende tilgang til opgaverne i efterhånden en del virksomheder, vækker en vis opmærksomhed, og det er måske netop derfor, vi med stor stolthed ser os selv dække hele fire sider i den seneste udgave af magasinet G2M. Tak for opmærksomheden - vi håber, at artiklen vil inspirere andre i deres forretningsudvikling.

Se onlineudgaven af magasinet her.​​

10/6-2015

Karina Boldsen genvalgt som bestyrelsesformand for Aarhus Business College​

"Jeg er netop blevet genvalgt som bestyrelsesformand på Aarhus Business College(tidligere Aarhus Købmandsskole). Jeg glæder mig til tre fantastiske år mere. TAK for tilliden".​

17/4-2015

Mette Lindhardt genvalgt som bestyrelsesformand i Albohus​

"Jeg takker for tilliden og glæder mig til det fortsatte gode og konstruktive samarbejde i en spændende og dynamisk virksomhed”​​

15/4-2015

4 STÆRKE POWER BRANDS PÅ ÉN AFTEN

SeierFitness dannede de fysiske rammer om arrangementet, n´age, SeierFitness og Briancon fortalte om deres produkt, forretning og passion for det, de laver.

Boldsen & Lindhardt Board Advice supplerede med indsigt i vores koncept og ikke mindst vores passion for at udvikle virksomheder, ledelser, bestyrelser og advisory boards.
I pausen fik vi tid til lidt lækkerier, bobler og naturligvis netværk -og de lækre goodiebags faldt også i god jord hos gæsterne.

​​

24/3-2015

Kontinuitet og fornyelse sikret i VestjyskBANKs bestyrelse

Vestjysk BANK afholdt ordinær generalforsamling i Lemvig mandag den 23. marts 2015, hvor Karina Boldsen blev valgt ind i bestyrelsen. Læs mere her: Nyheder fra Vestjysk Bank artikel​

13/3-2015

NY STRATEGI FOR AARHUS BUSINESS COLLEGE

Bestyrelsen kan enten tvinge sine mål igennem eller have mod til at sætte retning og rammer for så at overlade det til ledere og medarbejdere, så de kan finde deres måde at gøre strategien til ledetråd i deres beslutninger og handlinger i hverdagen – det sidste var metoden for Aarhus Business College’s (AaBC) strategiproces 2020.

Læs mere her: SÆT RETNINGEN OG SLIP ENERGIERNE LØS I STRATEGIPROCESSEN

25/2-2015

Passion og værdiskabelse er nøgleordene!
hos SAND COPENHAGEN i Aarhus

Et ønske om at gøre en reel positiv forskel i bestyrelser og advisory boards for små og mellemstore virksomheder på en helt ny måde, er drivkraften i virksomheden Boldsen & Lindhardt.

Vi snakkede om vores passion, om mod, tilvalg/fravalg og ikke mindst vores stor lyst til altid at skabe og finde uudnyttet potentiale.​

D. 30.01.2015

Boldsen & Lindhardt Board Advice repræsenteret ved Women’s Board Award

Womens Board Award er en nystiftet pris, der blev uddelt anden gang i Danmark den 30. januar 2015.
200 inviterede gæster deltog, da HKH Kronprinsesse Mary overrakte prisen til Merete Eldrup.

http://womensboardaward.dk/

FIRMAINFO

Boldsen & Lindhardt Board Advice

Dusager 10

8200 Aarhus N

CVR: 36332662

KONTAKT

E-mail:

mail@boldsen-l​indhardt.dk

KONTAKT OS VED AT UDFYLDE DENNE FORMULAR​

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt